Filter
Variante
Afdekking douchegoot Douchegootsysteem LINE-A met frame 19 mm
Prod.-Nr.: BEN10102
Größe: 50 cm | Oberfläche: Gebürstet

€ 194,90*
Variante
Afdekking douchegoot Douchegootsysteem LINE-C met frame 19 mm
Prod.-Nr.: BEN10104.12
Größe: 170 cm

Varianten van € 175,90*
€ 259,90*
Bidetfitting tweegreeps bidet
Prod.-Nr.: BEN10323

€ 53,00*
Bidetkraan met één hendel
Prod.-Nr.: BEN10325

€ 47,00*
Bidetkraan met één hendel
Prod.-Nr.: BEN10328

€ 59,00*

Op het gebied van baden, wastafels en douches zijn er enorme verschillen in ontwerp en kleur. De badkuip hoeft niet langer rechthoekig te zijn. Als je genoeg ruimte beschikbaar hebt , kun je ook kiezen voor een rond bad of een hoekbad. De wastafels op zijn er ook in grote, kleine, ovale, rechthoekige, vierkante enz. vormen en natuurlijk wastafels die verzonken zijn in badkamermeubels. Op dezelfde manier zijn er gedifferentieerde soorten douches. Ideaal is een drempelvrije toegang tot de douchecabine met een plexiglas douchescherm. Natuurlijk is er ook de conventionele douchebak met douchegordijn of de douche in de badkuip. Ook hier zijn de portemonnee en de plaatselijke omstandigheden, d.w.z. de beschikbare ruimte, doorslaggevend bij de beslissing over de individuele douche of badkuip. De klant heeft ook de vrijheid om uit een groot aantal kleuren te kiezen.

De badkamer wordt extravagant met een sauna & whirlpool. Hier kun je naar hartenlust ontspannen. Ook in de sauna & whirlpool is er een ruime keuze uit verschillende modellen. De sauna & whirlpool kunnen geïntegreerd worden in het badkamermeubel of een aparte ruimte vormen. Eenvoudige whirlpools kunnen bijvoorbeeld worden geïntegreerd in de badkuipen en een 1 tot 2-persoonskamer in de badkamer dient als sauna in de kleine ruimte. Er zijn geen grenzen aan de fantasie op het gebied van sauna's en whirlpools, en hetzelfde geldt voor de prijsklasse : Er zijn nauwelijks bovengrenzen!

Hoe de badkamer ook is ingericht, niet iedereen heeft genoeg ruimte of kapitaal voor een sauna & whirlpool ruimte, het moet de gebruikers bevallen en praktisch zijn. Daarnaast moet een gevoel van welzijn opwekken bij het gebruik van de badkamer. Een of twee accessoires helpen vaak om dit te bereiken

We bieden producten van 2CA, Abu, Aco, Alape, Althea, Ascot, BCU, Bette, Bongio, Bossini, Bravat, Bugnetese, Caliedo, Carbia, Catalano, Cermica Dolomi, Dallmer, Damixa, Dornbracht, Drain4you, Duravit, Eco Ceramica, Omco, Emotion, ESS Easy drain, Fantini, Gazzini, Geberit, Geesa, Gira, Grohe, Grumbach, Hansa, Hansgrohe, Heimeier, Hightech, HSK, Hüppe, Illbruck, Jasba, Jomo, Kaldewei, Keramag,Kermi, Keuco, Kludi, KOH-I-NOOR, Laufen, Lithofin, Manifattura, Mapei, MArmi, Meuersberger, Mepa, Nuevo, Ottofond,Oventrop, ProMed,Radaway, Ramon Soler, Repabad, Revigres, Rhomtuft, Riho, Schell, Sealskin, Settecento, Sicis, Smedbo, Steinberg, Tece, Tellkamp, Thebalux, Tipp, Trend. Vi, Ulith, Viega, Villeroy & Boch, Wenko, Zehnder
Onze online winkel is 24 uur per dag geopend. Blader op je gemak door en bestel --jou alles wat je nodig hebt voor je badkamer en sauna . Dit alles vanuit het comfort van je bureau of je mobiele apparaat. 
Naast humane  leveringskosten, zorgen we voor korte transportroutes en een veilige levering van waardevolle vracht. We tonen transparantie naar onze klanten en creëren zo wederzijds vertrouwen.

Onze telefonische service adviseert je graag en beantwoordt al je vragen over je bestelling. Onze professioneel opgeleide medewerkers zullen een oplossing voor je vinden. 
Tel: +49 40 20916893
Je kunt ons ook per e-mail bereiken. 
E-mail: info@benkos.de

In onze online shop vind je zeker iets van je gading. Maar als een product niet in het assortiment voorkomt of als je een speciaal verzoek hebt, stuur ons dan gewoon een e-mail en wij zorgen ervoor.